Om du har problem med att läsa detta mail, klicka här för en webbversion.

EFKOM AB
En agentur med fokus på utbildning
Från maktens korridorer
Ann-Kristin Føsker har under närmare 20 år föreläst och gett tusentals individer, grupper och organisationer möjlighet att utvecklas privat och i sin profession. Hon är tydlig, kraftfull, intuitiv, inspirerande, lyssnande, varm och ödmjuk. Hon är känd för att skapa tillit och trygghet hos de individer och grupper hon arbetar med, något hon också hade stor nytta och glädje av under sina år i maktens korridorer - i kommun-ledning och Riksdag.

”Ditt förhållningssätt, din inställning och attityd styr ditt liv, dina affärer och hur du relaterar till dig själv och din omgivning. Allting börjar inom oss – därför är det också där vi ska börja om vi önskar förändring. Först när du vågar se, och vill förstå, dina egna reaktioner kan du fullt ut börja samverka och relatera till andra på ett tryggt och effektivt sätt”, säger Ann-Kristin.


Ann-Kristin Føskers roll på EFKOM AB som agent
Ann-Kristin är en av EFKOM AB´s agenter och hennes styrkor är föreläsningar, chefsstöd och processinriktade utbildningar. Coaching, ledarutveckling, värdegrund- och attitydfrågor, samarbete och konflikthantering är teman som ligger henne varmt om hjärtat
och som hon har en gedigen erfarenhet av att arbeta med.

ICF Coach Federation

Ann-Kristin har förutom sin internationella coachcertifiering via ICF också en diplomering inom psykosyntes och är THE – The Human Elementutbildad inom individ-, grupp- och organisationsutveckling.


Kontakta Ann-Kristin på:

Email: ann-kristin.fosker@efkom.se
Telefon: 0243 - 280 108
Twitter   Facebook   Google   Blogger   LinkedIn

EFKOM AB - En agentur med fokus på utbildning

Besöksadresser: Teknikdalen, BorlängeMineLounge, Falun  

Telefon: 0243 - 280 100

Email: mika.snell@efkom.se   |   Mobil: 070 - 622 66 32   |   www.efkom.se

Det här är ett meddelande från EFKOM AB. Vi hoppas att den här kommunikationen är välkommen.
Om du inte vill få mer information från oss i framtiden, så kan du avregistrera dig här